Walk & Talk city shoot

Je bent op zoek naar toffe foto’s voor de kickstart van je bedrijf of wilt juist even je een fresh up van je foto’s ter aanvulling van je bestaande content.

Na diverse vragen naar een minishoot organiseren we op 27 September een “ WALK EN TALK CITY SHOOT” in Roermond!

Je wordt volledig ontzorgd. Wij bedenken je concept na het invullen van de vragenlijst, we verzorgen  je haar & make-up en zorgen voor 2 toffe outfits die jij tijdens de shoot kunt dragen.

 

JIJ BENT JOUW BEDRIJF, 

TIJD OM DIT VISUEEL TE VERTALEN EN DE ECHTE JIJ ZICHTBAAR TE MAKEN.

Om je te leren kennen en precies te weten wat jij wilt uitstralen start je met het invullen van een vragenlijst. Daarna plannen we een call in van max 20 minuten zodat ik nog aanvullende vragen kan stellen en aan de slag kan met de voorbereiding van jouw personal branding (mini) shoot. Ik werk het concept voor je uit in een moodboard en maak een shotlist zodat jij precies weet wat je kunt verwachten tijdens de fotoshoot. Ik zorg dat ik 4 power outfits samenstel die precies passen bij wat jij wilt uitstralen. Jij kiest 2 outfits die je wilt dragen tijdens de walk talk city shoot. Onze visagist bespreekt jouw wensen voor je haar en make-up en zorgt ervoor dat jouw mooiste JIJ zal stralen.  

JIJ hoeft zelf niks voor te bereiden, daar heb je mij voor. Hoe fijn is dat!

 

Op de dag zelf?

Gaan we voor killer content zoals vooraf bepaald is in het moodboard en shotlist. . Als gezicht van jouw bedrijf wil je herkenbaar zijn en jouw mooiste jij uitstalen. Verassende beelden van wie jij echt bent en die uistralen waar jij voor staat. Ongedwongen poses, een mooie echte lach, in een outfit die precies past bij jou. 

Roermond bied toffe spots van water tot karakterstieke gebouwen. De naam van deze fotoshoot zegt het al ” walk & Talk” en dat is precies wat we gaan doen. Roermond bied toffe spots van water tot karakterstieke gebouwen en voor de perefcte foto’s voor jouw brand kiezen we tijdens de wandeling me meest passende spots uit. 

We gaan voor persoonlijke foto’s die jouw mooiste JIJ vertalen en perfect aansluiten op je business en die jij kunt inzetten voor je  cursus, werboek en of e-book. Deze shoot draait echt om wie JIJ bent.

 

 

Locatie: Roermond

What’s in:

✅  Strategie call van +/- 20 minuten
✅  Moodboard & shotlist
✅  Inspiratie moodboard Make-up en hair
✅  45 min fotografie
✅  Personnlijke styling
✅  Outfits op leenbasis
✅  Make-up & hair touch up
✅  10 bewerkte foto’s

Bonus
E-book Algemene voorwaarden
E-book BTW tips

INVESTERING €397 excl. btw

Boek hier jouw datum en tijdslot

februari 2023
ma
di
wo
do
vr
za
zo
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5

Wat anderen zeggen...

Ik heb bij Personal Branding Days een minishoot gedaan en het was top! Ik ben onzeker over mijn lichaam en daarom vond ik de shoot extra spannend. Het was top hoe zij hiermee om gingen. Ik voelde mijzelf direct op mijn gemak bij de drie meiden. Het was ontzettend gezellig en alles was goed geregeld. Het fijne vond ik dat zij een moodboard maken van wat jij wil. Daarnaast komen ze zelf ook op top ideeën. Hierdoor zijn de foto’s in positieve zin veel leuker geworden. Ik vind het ontzettend fijn dat ze allemaal zo goed mee denken en kijken naar wat jij wil. Daarnaast is de service heel erg snel en had ik de foto’s binnen no time. Dankjewel Personal Branding Days. Ik kom snel weer terug! – Gamze

Loading...
× Kan ik je helpen?