Garderobe detox

Vanuit passie voor styling & nieuwsgierigheid naar de echte JIJ is dit concept geboren. Een garderobe detox is geen korte termijn oplossing. Nee, ik ga dit traject met jou aan om jouw droom garderobe samen te stellen en jouw MOOISTE JIJ te laten stralen. Er schuilen veel emoties en verhalen in een kledingkast die de moeite waard zijn om naar te luisteren. Als je met mij het styling avontuur aangaat, nemen we afscheid van belemmerende overtuigingen en gaan we voor een echte transformatie. We gaan voor hetgeen waar JIJ je goed in voelt, een stijl die past bij jou, want ik geloof dat het daar om draait

Alles draait om JOU. Jouw mooiste jij. Jouw krachtigste jij. De echte jij. Waar jij je goed in voelt. Waar jij van gaat stralen. Waar jij je het prettigst voelt. Het draait niet om mij of mijn smaak, het draait om jou.

Hoe werkt het?
We plannen een eerste kennismakingsgesprek via zoom. Daarin bespreken we jouw wensen en jouw pijnpunten. Vervolgens maken wij een afspraak voor de 3 uur durende 1 op 1 Garderobe Detox. Je ontvangt vooraf een werkboek en start de eerste 2 weken met het maken van opdrachten. Daarna kom ik bij je langs en halen we letterlijk alles uit je kast. We maken 4 stapels met kleding: 1.Twijfel 2. Behouden 3. Vermaken 4. Weggooien / doneren.

We stellen nieuwe outfits samen met je huidige kleding en maken een shoplist met kleding om je garderobe aan te vullen. Na mijn bezoek ga je aan de slag met de afspraken die we hebben gemaakt en de overige opdrachten in je werkboek. Na 1 week check ik bij je in om te kijken of je nog ergens tegenaan loopt. Ik geef feedback op je opdrachten als jij daar behoefte aan hebt. Twee weken later ronden we het traject af met een eindcall.

Na 5 weken heb jij je droomgarderobe en is het een feestje om een outfit te kiezen. We zorgen ervoor dat het lukt! Precies zoals jij het wilt.

Mijn aanpak:

Kennismaking call en bespreken van het werkboek

Week 1 & 2
Start module 1 t/m 3

Week 3
Module 4 | Live dag 1 op 1 live sessie
3 uur durende garderobe detox;
Nieuwe sets met je huidige kleding;
Advies over de aanvulling van je garderobe;
Persoonlijke stylingtips

Week 4
Module 5: Leren combineren
Eerste check in Call om je “huiswerk” te bespreken
Feedback op je opdrachten

Week 5
Eind Call

INVESTERING €497 excl. btw

Boek hier jouw kennismakings call

juli 2022
ma di wo do vr za zo
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Wat anderen zeggen...

Ik heb bij Personal Branding Days een minishoot gedaan en het was top! Ik ben onzeker over mijn lichaam en daarom vond ik de shoot extra spannend. Het was top hoe zij hiermee om gingen. Ik voelde mijzelf direct op mijn gemak bij de drie meiden. Het was ontzettend gezellig en alles was goed geregeld. Het fijne vond ik dat zij een moodboard maken van wat jij wil. Daarnaast komen ze zelf ook op top ideeën. Hierdoor zijn de foto’s in positieve zin veel leuker geworden. Ik vind het ontzettend fijn dat ze allemaal zo goed mee denken en kijken naar wat jij wil. Daarnaast is de service heel erg snel en had ik de foto’s binnen no time. Dankjewel Personal Branding Days. Ik kom snel weer terug! – Gamze

Loading...
× Kan ik je helpen?