GRATIS MASTERCLASS

Ga voor alleen maar TIENEN in je kast!

Jij bent een dikke tien waard!? Hangt jouw garderobe ook vol met tienen!? 

“Ik snap gewoon niet zoveel van mode”, hoe vaak ik dit inmiddels niet heb gehoord! Wist je dat mode eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is, maar dat je wel even de basis principes moet begrijpen? En dat jij daarna de meest fantastische looks uit je kast kan toveren?! Een maat is niet te koppelen aan “mooi of succesvol zijn, deze tips zijn perfect met letterlijk élk soort lichaam!

Laat me raden: jij shopt graag zwart omdat het afkleed, en verder weet je niet echt veel over handige styling trucs voor je lichaam? Dan is het toch helemaal niet zo gek dat je momenteel regelmatig met grote vraagtekens voor je kledingkast staat?! Die ene tip helpt je al met je beter voelen in je kleding, maar wat nou als ik je er veel meer kan geven. Zodat jij precies leert wat er past bij jouw lichaam? Dat jij elke dag kan shinen met een nieuwe outfit (zonder een fortuin uit te geven natuurlijk: slim leren combineren is een fantastische skill als je het mij vraagt). Benieuwd? Lees dan even door!

Tijdens deze gratis styling masterclass deel ik met jou hoe je grip op je stijl en garderobe krijgt! Hoe je je persoonlijke stijl kunt achterhalen, jouw mooiste jij kunt laten stralen en jij ervoor zorgt dat er alleen maar TIENEN in je kledingkast hangen wat resulteert in jouw droomgarderobe. 

 

Bewustwording van je eigen stijl en je figuur is key voor een succesvolle kledingkast. 

Wie is jouw stijlcoach?

Ik ben Valerie, mama van Nordinjo, vrouw van Norbert met een grote passie voor styling. Met meer dan 15 jaar ervaring heb ik al duizenden vrouwen geholpen met het vinden van hun eigen stijl. Styling vanuit je hart, jezelf echt zien en niet steeds alleen kijken naar wat “beter moet of kan”. Ik vind het belangrijk dat elke vrouw inziet hoe mooi ze is en wat voor een charme je uitstraalt door het dragen van een outfit die bij 100% bij je past. 

Laten we eerlijk zijn, elke vrouw wilt dagelijks een outfit dragen die heerlijk zit en de WOW factor bevat. Je wilt geen stress ervaren als je voor kledingkast staat, maar juist het gevoel ervaren van een feestje omdat je garderobe precies past bij jou en jij dagelijks een passende outfit uit je kledingkast trekt ongeacht welke gelegenheid er op de planning staat. Dit is precies waar ik voor sta en wat ik jou wil leren. Leef met je lijf, want je lichaam is de basis van wie jij bent. Bewustwording van je lichaam en stijl is key voor een succesvolle garderobe , zet jij de eerste stap op weg naar je droomgarderobe?  

Dit is wat je gaat leren: 

✅ Hoe je je eigen stijl kunt achterhalen?  Trends zijn leuk, maar een eigen stijl ontwikkelen waar jij je écht goed in voelt is beter! Na mijn masterclass weet jij precies wat jouw eigen persoonlijke stijl is, zodat winkelen 10x makkelijker wordt.

✅ Welke kleding past bij jouw figuur? Ieder lichaam is uniek en heeft net wat andere styling nodig – dat is normaal! In deze masterclass krijg jij de tools om jouw stijlfiguur te ontdekken én hier de juiste kleding voor te vinden (en geloof me: ik heb al meer dan 1000 vrouwen gekleed, dus jouw lichaam is helemaal niet zo ongebruikelijk als je zelf denkt, I got you!)

✅ Tips over welk kleurtype je bent én welke kleuren jou het beste staan. Spoiler alert: zwart is prachtig, maar er zijn nog veel meer kleuren waardoor jij er fantastisch uitziet.

Hoe jij jouw eigen kleding op heel veel nieuwe manieren kan combineren om allemaal frisse, nieuwe looks te maken zónder extra geld uit te geven. We gaan voor meer outfits met minder kleding.

Trust me, ik zal je verbazen wat er mogelijk is en hoe je jouw mooiste jij zichtbaar kunt laten stralen.Ben jij benieuwd?

Meld je aan voor mijn GRATIS MASTERCLASS 

“alleen maar TIENEN in je kast” op 14 maart 12.00! 

De masterclass zal +/- een uurtje van je tijd in beslag nemen en wordt live gegeven via webinargeek. Zorg dat je internet hebt een laptop of een telefoon en jij kunt live bij aanwezig zijn. Je leert het meeste als je de masterclass live volgt! No worries als je toch niet live aanwezig kunt zijn: je ontvangt een link naar de replay van de masterclass die 5 dagen geldig is.


Meld je hieronder aan voor mijn GRATIS MASTERCLASS op 21 maart 12.00!

 

Dit is wat je gaat leren: 

✅ Hoe je je eigen stijl kunt achterhalen?

✅ Welke kleding past bij jouw figuur? 

✅ Tips over kleur en kleurtypes?

✅ Hoe je je kleding maximaal met elkaar kunt combineren?

Trust me, ik zal je verbazen wat er mogelijk is en hoe je jouw mooiste jij zichtbaar kunt laten stralen. 

Op 21 maart 12.00 geef ik een GRATIS MASTERCLASS
“Alleen maar TIENEN in je kast” 

De masterclass zal +/- een uurtje van je tijd in beslag nemen. Je leert het meeste als je de masterclass live volgt! No worries als je toch niet live aanwezig kunt zijn 🙂 Je ontvangt een link naar de replay van de masterclass die 5 dagen geldig is.

Meld je hieronder aan voor mijn GRATIS MASTERCLASS op 21 maart 12.00!

Loading...
× Kan ik je helpen?