Lukt het jou maar niet om je eigen stijl te vinden?
Ervaar je hierdoor inmiddels iedere keer stress zodra je voor je kledingkast staat?
Weet jij tijdens het shoppen niet waar te beginnen en zakt de moed je steeds verder in de schoenen én ga je uiteindelijk chagerijnig naar huis?
Hangt een groot deel van je kast vol met miskopen en draag je het andere deel van je kleding nooit omdat jij je er niet prettig in voelt of weet je niet hoe je het moet combineren?

Dan is het NU tijd voor verandering

basic garderobe tips

Wat kun je verwachten van  STYLE LIKE A PRO:

 • 9  modules met uitgebreide videotrainingen en opdrachten
 • Een hard copy werkboek incl welkomst pakket (t.w.v. 97 euro) 
 • Toegang tot een besloten facebook community, waarbij je kunt sparren met mede cursisten en je successen kunt vieren
 • Twee keer per maand een live Q&A voor al jouw styling vragen
  • Toffe bonussen;

  Bonus 1:  50 EURO shoptegoed bij She Clothes
  Bonus 2: Exclusieve canvas bag met quote “Show them what you’ve got” t.w.v 19 EURO

  TOTALE WAARDE STYLE LIKE A PRO DIY : 1797 EURO
  JIJ BETAALT SLECHTS: 497 EURO (ex BTW)

   ÉN je houdt ook nog eens Lifetime toegang tot de training.

  DUS: mocht je op een later moment willen starten of over een tijdje de training nóg eens willen doen dan kan dat!

  Dit is voor jou als :

  ✅  Jij een overvolle kledingkast hebt en toch het gevoel hebt dat je niks hebt om aan te trekken en grotendeels van je kleding niet draagt.

  ✅  Jij niet weet wat je wilt uitstralen en JIJ wilt leren welke stijl goed past bij jou

  ✅  Jij ruis ervaart door jouw overvolle kledingkast en rust en overzicht wil d.m.v een garderobe detox

  ✅  Jij niet weet welke kleuren jou staan en wilt leren welke kleuren jouw versterken dmv een kleuranalyse

  ✅  Jij het lastig vindt om te combineren en wilt leren hoe je de tofste outfits samenstelt. Oftewel leren combineren met je eigen kleren!

  ✅ Jij ondernemer bent en wilt leren hoe je je sales boost doormiddel van het dragen van de juiste kleding en kleuren

  ✅ Jij je sales wilt boosten doormiddel van jouw personal brand beter zichtbaar krijgen waarbij kleding jou versterkt

  ✅  Jij onzeker bent over je uiterlijk en JIJ een boost wilt voor je zelfvertrouwen d.m.v het creëeren van een powerlook

  Herken jij jezelf in 1 of meerder punten?

  Dan is nu het moment om hiermee aan de slag te gaan! Omdat JIJ het waard bent en ik zeker weet dat ik jou hiermee kan helpen.

  INHOUD STYLE LIKE A PRO

  MODULE 1 | MINDSET IS KEY

  In module 1 gaan we volledig aan de slag met jouw mindset. Nu we samen deze reis zijn begonnen is het namelijk niet alleen een reis van buiten, maar vooral vanbinnen. Hoe zie jij jezelf momenteel en hoe wil jij jezelf graag zien? Hoe zorgen we dat jij je volledig comfortabel voelt met wie jij bent en dit ook uitstraalt?

  MODULE 2 | COLOR YOUR BODY & MIND

  In module 2 gaan we dieper in op jouw meest belangrijke kernwaarden en de verschillende kleuren + kleurtypes.
  Jouw kernwaarden zijn ontzettend belangrijk, uiteindelijk is dit namelijk een heel groot deel van wie je bent als persoon en dus ook wenst uit te stralen.
  Je krijgt meer uitleg over de betekenis achter kleur, welke emotie het opwekt maar ook kun je aan de hand van kleuren en jouw uiterlijk achterhalen wat het beste bij jou past.

  MODULE 3 | STYLE TYPE

  In module 3 kijken we naar de eerste indruk, jouw pijnpunten en bepalen we aan de hand van voorbeelden welk styletype jij bent. Die allereerste indruk die je bij iemand achterlaat is ontzettend belangrijk. Of dit nu iemand is in het dagelijks leven, of een potentiële klant, uiteindelijk wil je natuurlijk zo goed mogelijk voor de dag komen. Om te zien welk styletype jij bent kijken we echt naar wie jij bent als persoon, waar jij je fijn bij voelt en wat je wilt uitstralen. Naarmate je verder komt in de module zal je zelf ook merken dat het styletype dat het beste bij je past steeds beter naar voren komt en steeds duidelijker wordt.

  MODULE 4 | BODY TYPE

  In module 4 gaan we aan de slag met jouw uiterlijk. Je krijgt meerdere bodytypes te zien, waardoor je ook weet welk bodytype jij hebt. Nadat je weet welk bodytype jij hebt zal het ook steeds makkelijker zijn om je het beste voor jouw figuur te kleden. Ik geef meerdere tips voor de verschillende bodytypes zodat jij op je mooist voor de dag kunt komen en achterhaalt welke tips het beste zijn voor jouw figuur.

  MODULE 5 | STYLING TIPS & HACKS

  In module 5 geef ik je vooral HEEL VEEL tips. Eigenlijk is deze module nog een extensie van de vorige module waardoor je nog beter weet wat het beste bij jouw figuur past. Uiteindelijk is het belangrijk dat je draagt waar jij je fijn in voelt.. maar als kleding mooi zit, perfect is voor jouw bodytype en dus ook perfect aansluit merk je zelf al snel dat dit positief bijdraagt.

  MODULE 6 | GARDEROBE DETOX

  In module 6 starten we met alle basisstukken. Ik ben er namelijk van overtuigt dat je geen gigantische garderobe of heel veel geld nodig hebt om je fantastisch te kleden. Wel is het zo dat je bepaalde basisstukken nodig hebt in je kast, die je op verschillende manieren kunt combineren om zo alsnog altijd fantastische outfits te dragen.
  Vervolgens focussen we op jouw droomgarderobe. Hoe stel je deze garderobe samen? Wat heb je hiervoor nodig in je kast? Ik geef je alle inside tips én tricks zodat je een perfecte garderobe detox kan uitvoeren. En er alleen nog items in je kast hangen die echt passen bij jou.

  MODULE 7 | LEREN COMBINEREN


  In module 7 mag je jezelf een schouderklopje geven nadat je je kast op orde hebt.. ik weet namelijk als geen ander hoe lastig het is om afstand te doen van bepaalde items waar emotionele waarde aan zit.
  Ik leer je in deze module dan ook te combineren. Meer outfits met minder kleren. Fantastische outfits kun jij samenstellen zonder dat je ooit nog hoeft te stressen over het feit of je wel iets hebt om aan te trekken.

  MODULE 08 | TIPS VOOR ALS JE GAAT SHOPPEN

  In module 8 geef ik je mijn allerbeste tips die je kunt gebruiken zodra je naar de winkel gaat. Deze tips deel ik met je vanuit mijn perspectief als klant, maar ook zeker als eigenaresse van een kledingzaak, inmiddels al 11 jaar lang. Ik weet namelijk wanneer de fijnste momenten zijn om te gaan shoppen en hoe je ook echt het beste uit je shoppingsessie haalt.
  Ook heb ik een stoffen begrippenlijst voor je samen gesteld, inclusief uitleg omdat het vaak fijn is om te weten welke stof je aantrekt. 

  MODULE 9 | BRANDING

  Als ondernemer wil je je sterk positioneren in de markt. Kleding zegt veel over jou en zorgt ervoor dat je je sales een boost kunt geven. In deze module nemen we jou branding & personal brand onder de loep. Ik heb Valerie Maas uitgenodigd voor een masterclass mbt branding en huisstijl.

  BONUS | FOTOGRAFIE TIPS

  Deze tips deel ik echt met je als extraatje. Ik weet namelijk als geen ander hoe belangrijk sociale media is en hoe vaak je dus ook bezig bent met foto’s. Deze tips zijn natuurlijk ideaal om te gebruiken voor jouw sociale media, zodat jij JOUW MOOISTE en echte als op de juiste manier online zichtbaar maakt.

  Betaal 497,- (ex BTW) in 1 keer of in 3 termijnen van 165,66,- (ex BTW)

  YESS, DIT WIL IK!!!

  Wat vrouwen zeggen over mijn styling advies:

  Yess! Ik wil de DIY online training

  FAQ

  Je titel komt hier

  Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

  Loading...
  × Kan ik je helpen?