Personal style check

€197 excl. BTW

 

  • Je vindt combineren lastig
  • Draagt maar 30% van wat er in je kast hangt ( MEGA ZONDE )
  • Je hebt een hekel aan shoppen of je hebt er geen tijd voor
  • Hebt te vaak een gevoel van “net-niet”
  • Hebt steeds hetzelfde aan
  • Hebt het gevoel dat je er veel leuker uit zou kunnen zien, maar weet niet hoe
  • Je kiest altijd de veilige combinaties
  • Hebt het gevoel dat je kleding je remt in je persoonlijkheid
  • Je staat elke dag gestrest voor je kledingkast
  • JE BENT HIER HELEMAAL KLAAR MEE!

Time to show them what you’ve got! 

Hoe werkt het :

We starten de eerste keer met het invullen van een vragenlijst. Na het invullen van de vragenlijst ga ik voor je aan de slag met het screenen van je website, social media en neem ik je vragen lijst onder de loep. Zodat ik echt weet wie je bent, wat voor werk je doet en natuurlijk welke kleding daarbij past. Ik analyseer je keurtype en je branding kleuren zodat we een box kunnen samen stellen die perfect bij jou matcht.

Op de afgesproken datum volgt er een call van +/- 60 min. Waarin ik jou toffe sets laat zien die perfect matchen bij jouw figuur, huidskleur, persoonlijke stijl en afstemmen op je branding kleuren.

Als kers om de taart maak ik achteraf een styling video van alle outfits die we hebben geselecteerd. In deze video geef ik je tips voor je figuur je huid en leer je hoe je alles met elkaar kunt combineren. Zodat jij thuis weet hoe je alles kunt combineren en maximaal plezier ervaart van jouw nieuwe kleding stukken. Mocht je het even kwijt zijn kun je altijd terug vallen op de styling video.

We spreken een kleding budget af tijdens de call, ik ga aan de slag om jouw items bij elkaar te shoppen en jij ontvangt binnen 1 week een toffe personal kledingbox speciaal op maat voor jou en je business inclusief een persoonlijke styling video met styling tips & tricks. 

Zo heb je geen kleding stress, matcht je kleding bij je branding en kun jij je focussen op dat waar jij goed in bent! Het dragen van de juiste kleding draagt bij, bij je zelfvertrouwen, je enthousiasme en het uitdragen van jouw personal branding. 

What’s in  for You:

– Kleur en figuur styling tips op maat

– Styling video op maat met styling & combinatie tips waar je altijd op terug kunt vallen

– Zoom call van 60 min

– Personal stylist

– Personal shopper

juni 2023
ma
di
wo
do
vr
za
zo
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2

Lieve woorden

Ik ben super blij met de service die Valerie biedt. Ik weet niets van kleding en zij weet precies wat mij mooi staat. Een paar keer per jaar vraag ik haar een box samen te stellen zodat ik een mooie garderobe heb. De box die ik vandaag ontving was weer prachtig. En… alles past perfect! Super blij met de fijne service en contact! – Hondengedragscoach Nina van Tilburgh

Lieve woorden

Ik vond de advies call echt heel leuk! Super leuk om te zien dat je echt setjes had samengesteld die passen bij mijn branding! En ook verrassende combinaties, die ik wel leuk vind maar zelf nooit zou kiezen! Ik ben er heel blij mee en kom zeker vaker bij je terug! Dank je wel!

Lieve woorden

Valerie wat ben je een ontzettende getalenteerde en lieve vrouw. Je heb mij echt enorm geholpen met welke kleuren het beste bij mij passen en welke vormen. Ik had bepaalde kleuren nooit gedragen als jij deze niet voor mij had uitgezocht. Ik krijg alleen maar complimenten van mijn omgeving over de kleuren en kleding die ik nu draag. Ik vind het ook zo leuk dat ik nu beter mijn kleding weet te combineren, daardoor heb ik ook ineens veel meer opties in mijn kast hangen. Bedankt voor je kennis en vooral ook je enthousiasme, dankbaar dat ik jou heb mogen ontmoeten. Liefs

Loading...
× Kan ik je helpen?