Een tijdje geleden had ik een persoonlijke human design reading. Waar ik eigenlijk al heel lang dondersgoed weet dat ik op een andere manier denk dan de meeste mensen, dat ik van andere dingen aan ga en dat ik er niet van hou om in hokjes te denken of bepaalde regeltjes en sociale standaarden te volgen, kwam dit tijdens deze reading ook heel duidelijk naar voren.

Ik ga graag het gesprek aan met mensen. In mijn leven heb ik al zoveel mooie gesprekken mogen voeren. Persoonlijke gesprekken waar we van elkaar leren, waarin we in oplossingen denken en waar hele mooie dingen gebeuren. Het is al zo vaak voorgekomen dat ik na zo’n gesprek zei: “wat jammer dat dit niet is vastgelegd”. Tijdens mijn human design reading wist ik dat het tijd werd om iets te doen met dat idee. Mijn gesprekspartner opperde in eerste instantie om te vloggen. Hoewel ik het tof vind om de vlogs van anderen te bekijken, wist ik dat dat niet was wat ik wilde. Het idee bleef in mijn hoofd zitten, ik bleef erover sparren en uiteindelijk wist ik precies wat ik wél wilde.

De eerste live sessie zit er inmiddels op en hoewel de eerste keer nog een beetje onwennig was – waar zit die knop om live te gaan via de laptop?! – heb ik daar inmiddels mijn draai helemaal gevonden en weet ik precies wat ik hier wil bereiken.

Ongefilterd en echt, zonder bewerking, meteen live: take it or leave it. Precies zoals ik ben.

Hoewel ik kan praten als brugman, is het aan mij niet besteed om alles volledig voor te bereiden. Ik weet van mezelf dat ik op mijn best ben wanneer iets zonder enige voorbereiding puur vanuit mijn hart komt.

Ik ben er 100% van overtuigt dat ik tijdens deze sessies niet alleen naar je luister maar dat ik je ook echt hoor.

Deze live sessies zijn niet alleen spannend voor jou, maar ook voor mij.  Ik weet van tevoren nooit hoe een sessie gaat verlopen vandaar dat ik het loslaat. Ik ga er met een heldere blik in en laat alles op me afkomen. Je mag me alles vragen, van styling tot aan moeder zijn, van ondernemen tot aan social media. Alles wat ik de afgelopen 11 jaar heb geleerd als ondernemer en het krijgen van een kind op mijn 19de heeft me gemaakt wie ik nu ben. Hoe tof zou zijn dat jij kan leren van mijn ervaring, ik deel het met liefde met je.

Waarom is dit anders dan een 1 op 1 coaching? Ik denk dat 1 op 1 coaching om vele redenen perfect is om in een korte tijd extreem veel van mij te leren. Maar op het moment dat je in een groep zit met andere powervrouwen: die allemaal hun ervaringen delen, hun eventuele struggles delen, maar ook juist tips en tricks of vragen stellen tijdens het wekelijkse live uurtje: leer je niet alleen van mij, maar ook zo gigantisch veel van elkaar.

Ik weet dat deze manier van leren zo enorm waardevol is. Dat je inzicht krijgt, dat je antwoorden, of zelfs oplossingen voor je vragen krijgt. Mocht je er nu niet bij kunnen zijn tijdens de live sessie is ook dit geen enkel probleem: je kunt alle wekelijkse video’s later gewoon terugzien in de besloten groep op jouw eigen tempo.

Je kunt ieder moment een aanvraag doen om in te stappen in de facebook groep. Ik ben ervan overtuigt dat dit een kans is die je niet wilt laten liggen. See you there!

Liefs Val

Loading...
× Kan ik je helpen?